Uitbreiding haven Panheel LimburgJachthavenboschmolenplas 1 PanheelJachthaven Boschmolenplas 2 Heel LimburgHaven Midden-limburg Maaspark Jachthaven Boschmolenplas MaasplassenJachthaven Boschmolenplas PanheelJachthaven Boschmolenplas Vakantiepark MaasparkJachthaven Boschmolenplas Heel LimburgHaven Boschmolenplas Jachthaven Boschmolenplas boot

Uitbreiding Jachthaven Boschmolenplas (Panheel)

Vanaf 1 april 2020 breidt Jachthaven Boschmolenplas, gelegen in het Maasplassengebied in Midden-Limburg, uit met zeventig nieuwe ligplaatsen. De jachthaven reageert met dit besluit op de vraag naar nieuwe ligplaatsen.

Het Maasplassengebied in Limburg komt steeds meer in trek bij watersportliefhebbers en botenbezitters. Met de centrale ligging van Jachthaven Boschmolenplas op vijftien minuten rijafstand van België en Duitsland en een directe vaarverbinding naar de rivier de Maas en de Maasplassen, speelt de jachthaven in op de vraag. De bestaande jachthaven blijft intact. Door enkele steigers te verlengen worden er 70 nieuwe ligplaatsen gecreëerd, bestemd voor boten met een lengte van 8 tot 15 meter. De jachthaven heeft na deze uitbreiding een capaciteit van honderdtachtig ligplaatsen.

Link Artikel: WijLimburg