Uitbreiding haven Panheel LimburgJachthavenboschmolenplas 1 PanheelJachthaven Boschmolenplas 2 Heel LimburgHaven Midden-limburg Maaspark Jachthaven Boschmolenplas MaasplassenJachthaven Boschmolenplas PanheelJachthaven Boschmolenplas Vakantiepark MaasparkJachthaven Boschmolenplas Heel LimburgHaven Boschmolenplas Jachthaven Boschmolenplas boot

Routebeschrijving

De jachthaven Boschmolenplas is gemakkelijk bereikbaar over de weg en over het water.

Over de weg:

Parkeerplaats Jachthaven: Schutteheide 1, 6097 ZG Heel
Parkeerplaats Havenkantoor: Bosmolenweg 16, 6097 NG Heel
(havenkantoor bevindt zich in Restaurant Boschmolenplas)

Via de A2 vanaf Eindhoven:
Afslag N271 (Grathem). Richting Grathem/Venlo. Na 1 km bij verkeerslichten rechtsaf de Pastoor Schreursweg op. Na 2 km linksaf bij de rotonde de Heelderweg op. Na 150m linksaf de Bosmolenweg op en helemaal uitrijden tot op de parkeerplaats van Restaurant Boschmolenplas.

Via de A2 vanaf Maastricht:
Afslag Wessem. Linksaf de weg richting Heel volgen. Na 2 km rechtsaf in de rotonde de Heelderweg op. Na 150m linksaf de Bosmolenweg op en helemaal uitrijden tot op de parkeerplaats van Restaurant Boschmolenplas.

Via de A73 (vanaf Venlo/Roermond)
Afslag Eindhoven/Maastricht. De A2 richting Eindhoven. Na 4km afslag Wessem. Linksaf de weg richting Heel volgen. Na 2 km rechtsaf in de rotonde de Heelderweg op. Na 150m linksaf de Bosmolenweg op en helemaal uitrijden tot op de parkeerplaats van Restaurant Boschmolenplas.

 

Over het water:

Vanaf de Maas vanaf Maastricht
Volg het Julianakanaal en/of de Maas tot in Maasbracht Na de sluis in Maasbracht naar stuurboord de Maas op. Voorbij de brug van de A2 bij Wessem/Maasbracht, de eerste afslag bakboord, het kanaal Wessem-Nederweert opvaren. Na ca 300 meter stuurboord kleine plas op en onder de brug door de Polderveld-plas op, daarna de doorgang naar de Teskenplas en achter de 2e brug ligt de Boschmolenplas.

Vanaf Roermond (via Linne)
Via de Maas door de sluis bij Linne. Na ca. 1 km in zuidelijke richting op de Maas afslag stuurboord het kanaal Wessem-Nederweert opvaren. Na ca 300 meter stuurboord kleine plas op en onder de brug door de Polderveld-plas op, daarna de doorgang naar de Teskenplas en achter de 2e brug ligt de Boschmolenplas.

Vanaf de maas vanaf Venlo
Via het Lateraalkanaal de sluis door bij Heel. Na ca. 1 km in zuidelijke richting op de Maas afslag stuurboord het kanaal Wessem-Nederweert opvaren. Na ca 300 meter stuurboord kleine plas op en onder de brug door de Polderveld-plas op, daarna de doorgang naar de Teskenplas en achter de 2e brug ligt de Boschmolenplas.

Vanaf het Kanaal Wessem Nederweert (vanaf Nederweert)
Door de sluis Panheel. Na ca. 2.000 m. net voordat u bij de Maas bent, aan bakboordzijde de doorvaart nemen de kleine plas op en onder de brug door de Polderveld-plas op, daarna de doorgang naar de Teskenplas en achter de 2e brug ligt de Boschmolenplas.