Jachthavenboschmolenplas 1 PanheelJachthaven Boschmolenplas 2 Heel LimburgHaven Midden-limburg Maaspark Jachthaven Boschmolenplas MaasplassenJachthaven Boschmolenplas PanheelJachthaven Boschmolenplas Vakantiepark MaasparkJachthaven Boschmolenplas Heel LimburgHaven Boschmolenplas Jachthaven Boschmolenplas boot

Terras

Op het prachtige terras van Restaurant Boschmolenplas droomt u weg van de werkelijke wereld en waant u zich in Zuid-Frankrijk.

Terras voorzijde (havenkant)

Aan de voorzijde van Restaurant Boschmolenplas heeft u prachtig uitzicht over de Jachthaven. Na een dagje varen kunt u gebruik maken van de aanlegsteiger van het restaurant, waarna u kunt genieten van heerlijke lunchgerechten en andere versnaperingen, met uitzicht op uw eigen boot!

Terras achterzijde (boschmolenplas)

Op het terras aan de achterzijde van Restaurant Boschmolenplas heeft u uitzicht over de Boschmolenplas. Neem plaats op de heerlijke lounge banken waar u kunt genieten van lunch of diner. Tevens zijn er diverse kleine hapjes verkrijgbaar, waaronder bruschetta’s, Pata Negra Belotta met ingemaakte groenten en geroosterd brood, maar ook een bittergarnituurtje kunt u hier bestellen.